Over mij

ik werk voor uw ongelooflijke succes

ik voeg naadloos twee belangrijke componenten samen: economie en informatietechnologie. Dit is de belangrijkste factor die mij onderscheidt van mijn concurrentie en mij in staat stelt om een ​​gespecialiseerde bedrijfsadviesdienst te leveren.

Websites die uw organisatie vooruit stuwen

Mijn strategie

Resultaat & kwaliteit
Voor minder ga ik niet

Focus op uw organisatie: alles gebeurt online. Ook de keuze om al dan niet met jou in zee te gaan. En dus moet je een goede website hebben waar mensen gemakkelijk en snel de juiste informatie vinden. Mijn doel? Jullie aan klanten helpen!

 

Webdesign Op maat En Betaalbaar

IK ben een grafische ontwerper. Aangezien ik de afgelopen jaren al vele websites en webshops heb mogen bouwen in opdracht van mijn trouwe klanten, blijft het voor mij toch altijd weer een uitdaging om iedere keer weer een prachtige website of webshop te bouwen waar ik mijn ideeën en creativiteit in kwijt kan. Elke website of webshop is bij mij uniek. Ik breng drastische veranderingen binnen een bedrijf. Wijzigingen die niet alleen een nieuwe ‘look’ geven, maar ook winstgevende resultaten leveren.

Ik denk mee

 
image-layers-1-01
image-layers-1-02
image-layers-1-03
image-layers-1-04
image-layers-1-05
 
 
 
 

Wat kan ik voor uw bedrijf betekenen?

U staat als klant centraal in mijn streven naar 100% professioneel webdesign en reclame-uitingen. Met de juiste aanpak kunt u op elk gewenst tijdstip bij uw doelgroep binnenkomen. Mijn doel is dat uw onderneming zich kan onderscheiden van de vele anderen. Een onderscheidende positie in de markt is minstens zo belangrijk bij succesvol zaken doen. Interesse of vragen? Neem gelijk contact met mij op.

 
 
 

Website ontwikkeling

Een professionele website laten maken? Een website of webshop is méér dan een lust voor het oog. Een goede website bereikt zijn doel.

 

SEO en Google advertising

Een professionele website laten maken? Een website of webshop is méér dan een lust voor het oog. Een goede website bereikt zijn doel.
 

Webshop ontwikkeling

 
 

Maatwerk oplossingen

Tijdens een maatwerktraject denk ik graag sámen met u mee naar wat nu de beste en haalbaarste oplossing is. Daarbij laat ik tussentijds ook van mij horen en evalueren ik deelfunctionaliteiten, zodat u te allen tijde inzage hebt in uw proces. 

 

App ontwikkeling – IOS & Android

Voor de ontwikkeling van uw app bent u op zoek naar een app developer, een IT-specialist die uw unieke idee en ontwerp het leven inblaast.

 

Huisstijl Drukwerk

 

Met een sterke visuele identiteit kunt u zich onderscheiden van de concurrentie. Ik lever mijn diensten full service: van huisstijl tot drukwerk.

image-layers-4-01